Post by promettronavtio on Mar 17, 2022 0:58:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cookie Jelly Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cookie Jelly Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kilidini aç (daha fazla dayanıklılık) ▞▞▞
▞▞▞ Cookie Jelly Match 2022 version ▞▞▞
Japoński Dla Początkujących! Edukacja brm
onunla oynamaya yeni başladım, bakalım yasal mı değil mi 🚫☺️
eğlenceli ve oynaması kolay ve jetonunuzun harika zaman geçiricisini alın
Oyunlar harika def. çocuklar için çok daha fazlası, tüm bu parayı nasıl bu kadar çabuk kazandıklarını da ekliyor.
çok sayıda reklam var ama çok kolay değil çok zor değil
Beyninizi gerçekten çalıştırmanızı sağlayan tüm oyunlar gibi
çok kullanıcı dostu, kolay oyun için oyun sırasında birçok ipucu
Ne kadar yüksek seviyeye ulaşırsanız o kadar zorlaşır, kazandığınızda o kadar az puan alırsınız, seviye yükseldikçe daha fazla puan almanız gerekir, en iyisi Jelly'yi kaldırmak daha kolay puanlar için yeni oyun indirin
Cookie Jelly Match Réflexion nsyg
Oyun, sayılmadan karşılanabilecek hedeflere sahiptir. Oyunda, hamlelerden sonra oyun parçalarını göstermemesine neden olan birçok hata var. Ekran görüntüleri de yayınlayabilir, ancak olmaz.
Seviye 30'dayım ama seviyenin bir anlamı yok. Tamamlanması çok zor ve bence imkansız. Ve oyun için ödeme olup olmadığından emin değilim çünkü kendim hakkında hiçbir şey sormuyor.
Oyun çalışmadı, daha sonra kaldırıp yeniden yüklemek zorunda kaldım, tüm ilerlememi kaybettim. Şimdi tamamlanan seviyeler için jeton almıyorum.
Donmuş tutun ve çöktü. Sıkıcı oyun.
Puanımı değiştiriyorum. Seviye 153'teyim, ikinci kek son sağ karede sıkışıp kaldığı için yenmek imkansız görünüyor ve tahmin edin ne oldu? Jöleler sağdan düşmez, soldan düşer!
Cookie Jelly Match Atjautības spēles vrdn
Oldukça iyi, yanlış bir şey bulamadı. Sadece yorumlar; "Şşm, Yeni Bir Şey Yok 😕" "Neden burada birbirine bu kadar çok benzer oyun var? neden yaratıcı olmayasınız ve izleyiciler için bir şeyler yapmayasınız...bu birden fazla farklı oyunda KULLANILMAZ (aynılar farklı isimlerle, oldukça fazla! " 🤔🙂
Bu oyunu kesinlikle seviyorum. Yine de endişeliyim - 272. seviyeyi bitirdim & tek gördüğüm bir bulut. Bu son mu?.
ben j. kt iyi bir oyun olabilir gibi görünüyor. Bu tür oyunlar benim favorim ve bu oyunlarda çok üst seviyedeyim. yani bu kadar yeni olduğu için çok kolay. birkaç tur daha atacağım
Açık oyun yönergeleri, kullanımı kolay ve eğlenceli
güzel oyun çok reklam var
Bakalim sonu guzel olsun
bir oyunun ortasında olsanız bile, zorunlu reklamlarla çok fazla
bu oyun, zaman ayırmaya değmeyecek kadar kırılmış değil
Şimdiye kadar boş zamanlarında oynamak güzel Neden bilmiyorum Nakit çekme seçeneği bulamıyorum Nakit çekemezsem güncelleme alacağım
Seviyeler arasındaki yükleme süreleri çok uzun, hayır ama sizi hemen bir sonraki seviyeye götürmek için
iyiydi, ama bugün her açtığımda donuyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Son zamanlarda güncelleme olmaması garip.
Cookie Jelly Match Головоломки fpw
bu oyun çok güzel lütfen bir oyun arıyorsanız bu oyunu seçin.
Allahım lütfen artık reklam olmasın. Yemin ederim ki bir daha para kazanma, şaka gibi reklamlar görürsem her oyunu sileceğim.
Para ödediğini iddia eden tüm diğer oyunların aksine, BU GERÇEKTEN YAPAR!! minimum 2$ nakit çıkışı var ama size paranızı veriyorlar! ! ! !
Oyunu beğendim, eğlenceli. Ama ipuçlarını çok erken gösteriyor. Size bir hamle aramak için yeterli zaman vermez.
çok fazla reklam
eğlenceli oyun ve eğlenceli, sizi sevdiğinizi düşündürüyor
Tüm bu oyunlar dolandırıcılıktır & zaman kaybı, nakit yok, herhangi bir seviyeyi tamamlamanızı veya geçmenizi zorlaştıran reklamlarla dolu
Ne zaman bir seviye ile işim bitse, bu bir reklama dönüşüyor. Oyun döndüğünde, kaybettim - zaman aşımına uğradım.
reklamlar süper getto ve durum böyle olmadığında zengin olacağınızı gösteriyor. Oyunlar nakavt ama gerçek para kazanıyorsun
çok fazla reklam var ama bunların dışına çıkması kolay ve oynaması eğlenceli
Cookie Jelly Match Teka-teki cedw
yeni başladım nasıl oynandığını görmem lazım
yüklemeyin. Oyun güzel ama kazandıkça bakiye artmıyor. Kazanma ihtimaliniz yüksek bir oyunu kazanıyorsanız nefesinizi tutmayın oyun aniden durur. Zaman kaybı. Aşağıdaki yorumlar çalışanlar veya arkadaşlar olmalıdır
Bu oyun berbat. Her seviyeden sonra bir reklam izlemelisiniz.
Para kazanırken basit ve oynaması kolay. Ayrıca çok rahatlatıcı
bu çok güzel bir oyun
1 oyun reklamı oyna 1 oyun reklamı oyna.... buna değmez...