Post by promettronavtio on Mar 17, 2022 0:55:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code za mnogo novca ▞▞▞
▞▞▞ Pacific Warships: Naval PvP 2022 version ▞▞▞
Ako volite World of Warships, sigurno će vam se svidjeti ova igra za mobitel. Lako, zabavno, besplatno i brzo vrijeme bitke. Ne čekati da se vaš brod ponovno pojavi najbolji je dio ove igre. Preporučuje se!
Sjajna igra, također sam napravio video na YouTubeu o ovoj igrici na svom kanalu 'Rajns05 Creations'. Ali ova igra je i dalje zahtijevala poboljšanje grafike, kao što je prikazano na slikama u Google Play Storeu, mora biti mora s velikim valovima što će igru učiniti avanturističkom, u igricama bi trebalo biti oluja i vjetrova, inače su karakteristike ove igre najbolje u usporedbi s drugim igrama.
Upravo sam proveo 10 minuta igrajući, imao sam odličnu igru, a onda je igra prestala izgubio sve bodove koje sam namjeravao dobiti to se dogodilo 8 puta sada popravi igru
Ova igra je stvarno dobra! Ali zašto mu dajem 3 zvjezdice jer ono što ste dodali kao kad izbrišete pacifičke ratne brodove, ja vam ne vraćam sve brodove. I PROTRACIO SAM 25 DOLARA I TO JE IZBRISLO BROD!!! Molimo uklonite ovu značajku
bila je stvarno zabavna igra, ali osjetim novo ažuriranje da uopće nisam mogao ući u utakmicu! svaki put kad pokušam točno dok pronađem utakmicu, igra greši i vraćam se na početni zaslon. s porukom da sam izgubio vezu s poslužiteljem. imam punu vezu i odličan wifi tako da problem nije na mojoj strani. nikada nije imao problema s igrom do novog ažuriranja. molim popravite i dajte 5 zvjezdica.
Igra je prilično dobra u svim aspektima. Ali mislim da klasu prijevoznika treba poništiti. Mislim, ne možete se braniti od torpedo bombardera, oni samo nastavljaju davati bol. Igrači koji koriste nosače kao što je Jupiter obično su daleko u borbi tako da mogu biti izvan dometa oružja i nastavljaju napadati protivnike. Da budem iskren, ne mislim da je to pošteno da bi njihove napadačke sposobnosti trebale imati neke negativne strane. Sve u svemu, klasu nosača treba poništiti.
Igra je općenito zabavna, kao world of warships.. što je kompletno B.S. je, Sada, nakon "ažuriranja" još uvijek možete dobiti besplatan sanduk, ali sada morate "kupiti" ključeve da biste ga otvorili. Samo još jedna igra koju morate "platiti da biste je igrali".👎
Pacific Warships: naval PvP Action tabh
Igra je prava eksplozija. Volio bih da si prijatelj u igrici, ne koriste svi Facebook. Također želim da postoji chat u igri i da ste napravili opciju timova ili klanova
Igrao sam ovu igru otprilike tjedan dana i svidjela mi se. Funkcija za gledanje oglasa i dobivanje zlata/krinja više ne funkcionira. Ako se ovo ne popravi, gotov sam. Dobio sam ovu poruku; "Pregled oglašavanja nije dostupan. Pokušajte kasnije." Jedini način da budete ukorak s igračima koji plaćaju za ove igre dok ste F2P igrač je da stalno koristite oglase za gledanje za funkcije plijena ovih vrsta igara. Uredi: Čini se da je funkcija sigurnosna kopija. Vratit će se na 1 zvjezdicu ako ponovno prestane raditi. Uredi: Opet prestao raditi. Propustili ste puno potencijalnog plijena i zlata. Ostavljam na 1 dok ne dobijem odgovor da je ovo riješeno i vidim da ova funkcija radi barem 1 tjedan. Uredi 08/14 Vratio sam se ovoj igri nakon što sam napustio neko vrijeme i mnogo je poboljšana. Oglasi rade dobro, samo povremeno ne mogu koristiti funkciju.
Nekako mi se ne sviđa ovo ažuriranje jer ga je dosad tako teško pobijediti, ali grafika je još uvijek jako dobra, ali nadam se da će se vratiti na staru verziju
igra se nasumično ruši tijekom utakmica. Imam savršen wifi i imam vrhunski tablet za igranje, Samsung Galaxy Tab A. ovaj problem pada na strani igara. plz fix. Uživam u ovoj igri i volio bih joj dati ocjenu 4*, ali ne mogu.
Ova igra ima ozbiljnu grešku od posljednjeg ažuriranja. Ne možete igrati jednu kompletnu igru udobno a da se ne zamrzne ili morate nastaviti ispočetka samo da biste igrali jednu igru. Ovo nije prvi put, dogodilo se u prethodnom ažuriranju i upravo ste ga vratili bez popravljanja. Ozbiljno ste utjecali na našu igru i uživanje. Nemojte kriviti mrežu druge igre nemaju iste probleme.
Nije me baš briga za ovu igru, samo mi je apsolutno tužno što moraju dodati lažnu obavijest na ikonu samo kako bi ljudi kliknuli na nju. razmislite o tome koliko je to loš dizajn.
Nije loša igra, ali postoji toliko malih stvari koje možete učiniti da nema načina da vidite karticu s imenima saveznika, niti dodate neprijatelja ili prijatelja koji vam se sviđa, chat u izborniku se ne objašnjava sam po sebi, tamo nema mogućnosti povećanja ili smanjenja glasnoće glazbe, sfx-a, itd. Gumb za kontrolu pokreta je toliko velik da mi ga je teško koristiti, a ne mogu ništa učiniti da ga popravim, jer ne postoji opcija za dodavanje prijatelja trebate korištenje "globalnog"(?) chata, bez dodatka za facebook prijatelje
Sviđa mi se igra, mislim da je to najbolja igra za ratni brod, a ne samo da ima laserske puške i kada dođete do viših brodova možete odabrati laser ili samo obične topove P.S. laseru je potrebno jako dugo da se ponovno napuni ili (Napunite) Preporučio bih obične puške za one koji ovo čitaju plus je način kamoflaugh da kada vas drugi igrači ne vide, POSTAJETE NEVIDLJIV!!! ali smanjenje je to što kada pucate iz oružja, "camo" nestaje.
novo ažuriranje mi neće dopustiti da se igram popraviti. hvala na odgovoru. Upravo sam izbrisao predmemoriju i ništa se nije promijenilo i dalje je pokvareno. Imam vrlo dobar internet. Isprobao sam ga na različitim lokacijama u cijeloj državi, uključujući Wi-Fi, i dalje se pojavljuje ista poruka (učitavanje nije uspjelo. izgubljena je veza s poslužiteljem igre). ovo je na vašoj strani s novim ažuriranjem i izgleda da ga nećete popraviti ako ćete nastaviti kriviti našu brzinu veze
Sjajna igra! Volim trošiti vrijeme na to. Iznerviran sam jer mi je to dalo priliku kupiti bojni brod klase NOVA za 10,00 dolara. Tako sam i učinio, ali prošlo je tri dana i nisam ga vidio.
Volim igru i kontrole...ali bilo bi jako lijepo da imate sustav prijatelja kako bih se mogao igrati sa svojim prijateljima. Učinite to i promijenit ću se u 5 zvjezdica. (EDIT) Kao što sam obećao. Iako malo kasno.
Moraju nervirati nosače zrakoplova. To je smiješno. Sjede daleko u kutu karte i šalju na vas val za valom torpednih bombardera. Nemoguće je doći do njih. Koja je svrha igrati igru ako to dopuštate ljudima.
Vrlo zabavna igra. To je sjajan način da prođete vrijeme. Također je velikodušan u nagradama, isplati se preuzeti. Ipak, postaje skupo kako napredujete, a ponekad se igra jednostavno isključi i izgubim sve nagrade koje sam stekao. Vrlo frustrirajuće, ali ipak jedna od najzabavnijih android igara.
Sjajna igra, ali moraju dodati jednostavan način slanja zahtjeva za prijateljstvo osobama koje poznajete. Doista je lako slati zahtjeve slučajnim ljudima, ali htio sam se igrati s prijateljem kojeg imam irl i još uvijek nisam našao način da im pošaljem zahtjev za prijateljstvo.
Nažalost, morat ću dati 1 zvjezdicu, svidio mi se koncept igre, međutim nisam mogao započeti niti jedan meč nakon završetka tutoriala (stalno je govorio da je isteklo vrijeme) jer joj ne mogu dati više od 1 zvjezdice. Možda botovi automatski popunjavaju prazna mjesta ako nema dovoljno igrača za početak utakmice.
ažuriranje: postalo je puno bolje, hvala iako na brodovima koje kupujemo, prije početka igre, možemo li odabrati koje brodove imati .. ili mi samo nedostaje kako ih promijeniti. Ažuriranje: Uz izazove postajete uzbudljiviji!!
Da, ima izvrsnu grafiku, ali ne volim pištolj koji je savršeno uperen u neprijatelja i nema domet i slab domet, kao da se borim protiv neprijatelja bez ikakve strategije, kao da se stvarno trebam približiti da pucam u neprijatelja, a neprijatelj može pucaj savršeno na mene pa je kao da će pobijediti tko će biti jači ratni brod.
Pacific Warships: Naval PvP Action ljx
VOLIO SAM OVU IGRU. ALI NOVO AŽURIRANJE JE UGODNO!!! Ponovno izrastanje, a ne znajući gdje sam. umirem previše lako. danima provodim na ovoj igrici. sad to ne želim igrati. savjet tvrtki. AKO NIJE POkvareno, NE POPRAVLJAJTE!!!! Sada se moram riješiti igre koju sam zaista volio. mrzim nove promjene.
Izbačen sam iz otprilike polovice svojih bitaka. Imam 32gb ram-a na optičkom isp-u. Nemam ovaj problem ni sa čim drugim. Ono što me najviše muči je izgubljeno vrijeme i trud. Ne dobivam čak ni nagrade za ono što sam učinio prije pokretanja i plaćam za premium igru. Ne sjećam se da sam imao ovaj problem prvi tjedan ili dva igranja. Imam mjesta za 3 broda, ali igram samo 1 jer što dulje ulazim u bitku, vjerojatnije je da ću se dizati. Isključivanje zvuka i smanjenje grafike nije pomoglo
Pacific Warships: Naval PvP Azione ynxa
Pacific Warships: Naval PvP Aksi nts
<a href=""></a>
Ovo je najbolja igra koju sam ikad imao, ima najbolju grafiku i odličnu kontrolu, sve teče vrlo glatko u igrici, ali mislim da vam trebaju veće bitke u igri koje bi bile sjajne i pomiješajte je malo više s brodovi
Igrao sam otkako je ova igra izašla, ali ozbiljno 😒 postaje pomalo dosadno igrati iste faze iznova i iznova, nema čak ni jedne noćne daske koja bi pokazala jedinstvene boje i svjetla brodova bez olujnih pozornica za iste efekte možda ja tražim puno... Ali igra je još uvijek jedna od mojih najboljih igara uz COD mobile i DOZ Survival.. koje igram otkako su izašle...
igra je za sada zabavna, ali postoji varalica ili haker koji može pucati jednom da ubije čak i najveći brod...oni samo koriste jeftinu krstaricu kako može jednim udarcem ubiti bojni brod i uništiti sve što je besmisleno... nadam se da će dev dodati izvješće o varalici na postavku ili nešto slično i zabraniti im... ocjenjujem 2 zvjezdice zbog hakera /varalica.
Odlično je. Rukovanje je dobro, pucanje u metu, čini se kao WoWarships s 1/10 kupnje u aplikaciji i nekompliciranim teirovima. Većina ljudi rado se drži osnovnih brodova i nevjerojatno je kada vidite emocije.
Lijepa igra s dobrom grafikom Dodat će zvjezdicu više ako se dodaju pretplatnici
Stvarno je zabavno i zarazno, ali treba više ljudi u vašem timu i suparničkom timu.
Ova igra je najbolja! Samo bih volio da postoje načini rada izvan mreže i kampanje. Molimo vas da razmislite o tome. Hvala! 😄😄😄😄😁😁
Igrao sam ovu igru kada je bila u ranoj fazi razvoja i želio sam vidjeti kako će dalje ići. Tada je najviša razina koju ste mogli istražiti bila razina 4 i jasno se sjećam da sam imao 5 brodova to su 4 bojna broda, u rasponu od razine 2 - razine 4 i razarača razine 4, ukupno bi to bilo 5. Nakon što dobijem za razinu 4 čini se da je razvoj išao sporo pa sam ga odlučio izbrisati, ali danas sam ga ponovno preuzeo i izgubio sam u svojim mislima jer mi nedostaju 2 broda.
Pacific Warships: Naval PvP Veiksmas cyue
Ovo je u redu, ali mora postojati više razina brodova i kamera. Općenito, ovo je malo prevara World of Warships Blitza, što je puno bolje od ovoga. Jedina stvar koju ova igra stvarno ima u odnosu na WoW je dizajn ratnih brodova. EDIT: Što bih želio: Više besplatnih brodova Može promijeniti nagib kamere, kao i skretanje. Implementirajte i neke letjelice. Ako dodate ove stvari, bio bi to dobar početak da zapravo budete još bolji od WoW-a.