Post by promettronavtio on Mar 17, 2022 0:52:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Oz: Broken Kingdom™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Oz: Broken Kingdom™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód számos erőforráshoz ▞▞▞
▞▞▞ Oz: Broken Kingdom™ 2022 version ▞▞▞
Szeretném, ha megtapasztalhatnák a világot, sétálhatnának, és a csapat többi tagjával felváltva harcolhatna
Valóban új életet hoz Ózba.
Frissítés: az oldalhoz csatolt e-mailt láthatóan már nem használja a cég. Tehát ha valaki másnak is hasonló problémája van, a cég láthatóan nem törődik azzal, hogy néhány napja nem tudtam játszani ezzel a játékkal, mert egy bejelentkezési hiba vagy valami hasonló. E-mailt küldtem a támogatásnak, és nem kaptam választ, és a probléma nem oldódott meg. Adok neki még pár napot, és ÚJRA e-mailt küldök nekik, utána törlöm a játékot.
Lassú kör alapú játék, grafika rendben van, de nem túl magával ragadó világ. Néhány ajánlás után kipróbáltam, de csalódott voltam, mennyire megzavarta a játékmenetet, mivel gyakorlatilag minden kattintásnál, minden hullámnál, minden koppintásnál betöltődik a képernyő. Ezután folyamatos megszakítások a szerverrel. Eltávolítva csak nem az én dolgom
Tudod, hogy csak az s0-t töltöttem le
Általában imádnám ezt a játékot, de a betöltés elég hosszú, így néhány percenként várakozni kell.
Túl nehéz a letöltéshez
Grow Empire: Rome Strateji Oyunları btzf
Alig várom, hogy lássam, mit tesznek a frissítések ehhez a játékhoz. Rengeteg potenciál van itt
Semmi szokatlan vagy különleges.
Oz: Broken Kingdom™ Екшън gka
Nagyon szeretem ezt a játékot, de annyiba kerül a játékosok fejlesztése, és 5 van belőlük, mint amikor játszol, hogy elérj egy lépést 3 vagy 4 előtt. A fejlődés örökké tart. A céheket senki sem fogadja el, szóval mi értelme van.
Adreno 330-on játszom amazon fire telefonban. Ez a játék nincs megfelelően optimalizálva Android készülékekre, a grafika nem olyan lenyűgöző, mint az iphone 7-ben,, .. rossz érzés
Frissítés: A játékerő indításkor bezárul az idő 1/2-én. Úgy tűnik, a telefonom lassabb a lejátszás után. ----------- Nagyszerű játék, nagyszerű történet. De ahogy egyre magasabbra jutok, úgy hangzik, hogy szembe kell néznem azokkal, akik 100 dollárt költöttek, és megváltoztatom az értékelésemet
Miután indításkor több mint 15 percet kellett várni 72 elem letöltésével WiFi kapcsolaton, a bevezető hiányzott, és csak a hang hallatszott a háttérben szürke képernyővel. Nexus 6P-re telepítve. Eddig rossz tapasztalat.
Oz: Broken Kingdom™ ઍક્શન kwo
Egyszerűen nem tudok tovább zavarni. Jól befutottam, de már megvolt a maga ideje. Egy-két hónapja eltávolítottam, és most már nem is emlékszem, mi volt benne. Nincs veszteség. Két csillag, mert tényleg nem vallom be, mekkora időpocsékolás volt.
Wi-Fi
A játék jól néz ki, de nem tudok vele játszani. Összeomlik a Google bejelentkezési képernyőjén. Több Google-azonosító van a telefonomban, ezért gondolom, hogy ez a hiba történik.
Ne töltse le ezt az alkalmazást, de nincs telepítve....
Néhány napja játszom; izgalmas a történet, jó a tempója és a grafikája, jók a jutalmak is
Az aréna játéka súlyosan kiegyensúlyozatlan. A történet az O.K. de valójában az arénával kapcsolatos problémák az oka annak, hogy eltávolítom.
Ezt ki kell próbálnod! Mindennapi játékos és 10 perc után kiakadok
Nem mit itvis
Szerintem ez az alkalmazás bátor és bátor, olyan kedves
Meh. Az ellenségek mind erősebben ütnek, mint te, még korán is. A képzettségi sérülések használat után csökkennek (furcsa). A karakteres készségkönyvben való navigálás fájdalmas. Nagyon óvatosnak kell lennie, amikor a nyíllal jobbra lapoz, különben belép a boltba, mert az ikon túl közel van az oldalnyilhoz. Kipróbáltam a játékot és nem tetszett. Szinte túl elfoglaltnak/zsúfoltnak tűnik.
Maga a játék kiváló. Csak nekem az ilyen típusú játékok nem nagy teccenek. Nem foglal lr
nagyszerű játék (kedvenc film) Úgy éreztem magam, mint egy igazi karakter
A nagyszerű grafika és a játék szórakoztató. Néha hosszú a betöltési idő, és mostanában lefagy a "nyilak eltávolítása a térdről" indításkor. Megpróbálom elérni a telepítést most... még mindig lefagy ugyanazon a betöltési képernyőn :/
Túl kemény magasabb szintek
Oz: Broken Kingdom™ Экшен myg
Oz: Broken Kingdom™ แอ็กชัน tepx
Még csak nem is volt lehetőségem játszani a játékkal, elindítottam a játékot, és azt mondta, hogy 72 letöltés volt, amit wifin keresztül kellett letölteni... eddig csak körülbelül 3-at sikerült elérni, mert olyan sokáig tart, és ez nagyon kiábrándító...nem értem, miért nem lehet minden adatot telepíteni frissítésekkel és a játék telepítésével...
Nem jó alkalmazás
nem szörnyű. A kezelőszervek kissé zavarosak, de tisztességes grafikonja van
Általában ötcsillagos, de nem töltődik be a bevezető történetnél, akár kihagyják, akár nem. Szar.
Nemcsak az Óz univerzum folytatása nagyszerű, hanem az animációk is nagyszerűek. A játék azonban egy sor furcsa döntést hoz, amelyekben kezd megbotlani. Először is van egy csapat tagja a filmhez hasonlóan, és létrehoznak egy Dorothy-szerű karaktert, amelyet használhat. Őrült ruhával és késekkel felszerelve. Ahelyett, hogy irányítanád a csapatodat a csatában, inkább egyedül harcolsz. Lassan értelmetlenné teszi, hogy 3 másik karakter követ téged. Aztán megcsinálják a szokásos Pokemon-dolgot, ahol a kék veri a pirosat, a piros a zöldet stb. Bár fontosnak tűnik, gyakran nem olyan korán, hogy semleges karaktert használva könnyen nyerhet. A következő furcsa választás a kártyarendszer és az a tény, hogy pontosan úgy néz ki, mint a kandallókő. A lényegtől a látszatig mindent átvettek belőle. Mindez teljesen felesleges volt és az is. A kártyarendszert leszámítva a csatalehetőségek működnek, és néhány jó lépést is megtehetsz, bár a lépések tekintetében megint csak kevés a választás, és még az új karakter megszerzésével kapcsolatos ugratás sem tudja elhessegetni azt az érzést, hogy az erőfeszítés nem éri meg.
Az elején szerettem, amit játszhattam... Kb. 5 percig. Most folyamatosan hibaüzeneteket kapok. Egyáltalán nem tudok visszatérni a játékba. Kérjük, javítsa ki a problémát. Nem csak nekem van bajom.