Post by promettronavtio on Mar 17, 2022 0:46:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flick Kick Football Kickoff ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flick Kick Football Kickoff IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди підвищення витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Flick Kick Football Kickoff 2022 version ▞▞▞
Я згоден з останніми відгуками. У минулому я кілька разів перемагав цю гру і хотів би її переграти. Але зараз під час повтору він так різко викривляється, і чутливість, здається, значно підвищилася.
Galaxy S3 – м’яч, поле та вогонь виглядають як білі блоки. Текстури та кольори не передаються
Flick Kick Football Kickoff სხვადასხვა lgc
він не відкривається, а коли відкривається, то відстає
Flick Kick Football Kickoff Fritidsspill vazy
Геймплей дуже поганий
Чому сказано, що доступні онлайн-ігри та налаштування? Не очікував такого від PikPok...
Дивіться мій канал YouTube shaba993, ця програма не працює на моєму htc
Не працює на моєму Samsung j5
Добре, щоб зробити це краще і mame touratments і багато іншого, це займе 5 зірок з усіх
це хороша гра
Acrylic Nails! Симулације gax
Найкраща футбольна гра коли-небудь, АЛЕ занадто велика затримка
Чудова гра, але, здається, працює з останньою версією Android. Спробував на двох різних пристроях.
Після 85 рівня гра занадто проста і нудна
Flick Kick Football Kickoff Priložnostne fgft
Потрібно переформатувати для підтримки Galaxy Note. Як і є, він займає лише частину екрана
Останнє оновлення зіпсувало гру. Я граю в гру роками, а тепер якось змінили управління, мені його зіпсували. Видалено і не буде встановлено, якщо гру не буде відкочено.
Flick Kick Football Kickoff Fritidsspill wwz
Раніше я грав у неї зі своїми старими телефонами, і це було дуже весело. Спробував на своєму LG G6 сьогодні, і він вилітає і закривається через пару хвилин. як і раніше весело, поки він працює, але не можу отримати більше ніж пару хвилин, якщо він навіть відкриється. Шкода
Банан пролитий Dis is ranna kul
Сміття воротаря виглядає так нереально, і додайте матчі в гру. Спасибі.Автор Гаррі Біні
Раніше була моєю улюбленою грою на моєму Xiaomi Mi Mix, поки вона не перестала працювати. Пройшли місяці чорного екрану. Такі відходи.
Нові оновлення зіпсували гру
Не могли б ви пояснити, чому програмі потрібні дозволи для читання номерів телефонів?
Я грав у цю гру РОКІМИ і завжди любив її, але це нещодавнє оновлення повністю зіпсувало її для мене. Мені подобається його зовнішній вигляд, але геймплей - абсолютний сміття. Будь ласка, поверніть усі нові зміни в ігровому процесі!
Це добре
Я не знаю, але щоразу, коли я запускаю його, він нічого не робить, але показує чорний екран. Я використовую Samsung S6 edge.
Pass nplay – gr8
Коли м’яч спалахує, то це лише білі квадрати. Сумно
Не працює на Samsung Galaxy Ace 3
Ми хочемо таких ігор, як fifa..pes......справжній футбол
Він працює на моєму Sensation, показує лише білі текстури. Будь ласка, виправте це, мені сподобалося грати в цю гру на IOS, і я хочу грати на своєму пристрої.
Працював на попередньому телефоні. Тепер я бачу лише чорний екран після відкриття програми на своєму samsung galaxy s8. Яке розчарування. Якщо буде виправлення/оновлення, буде змінено на 5 зірок!Я хотів би пограти в гру, оскільки вона чудово виглядала на шоу "Dara O Briain's Go 8 Bit", але вона не працюватиме на моєму S7 Edge. Просто чорний екран. Будь ласка, повідомте мені, чи буде виправлення на шляху. Дякую!
навіть не працює
Я міг би зігнути м'яч більше, ніж люди в прямих піджаках **** І взявши приблизно **** ось що таке ця гра
Не можу відкрити. На жаль, є чорний екран.
Стає трохи нудно
На ipad це ідеально, а на телефоні ви навіть хочете потрапити в головне меню .FIX PLS!!!!!
найкраща гра
Повністю не запускається кожен раз для мене. Видалили, перевстановили. Покращення немає.
Компанія PikPok неактивна. Востаннє оновлення гри було в січні 2015 року. Гра є класичною. Був це 4 роки тому, але принаймні оновіть гру.
Раніше любив цю гру, але тепер вона не завантажується, лише чорний екран і абсолютно марна. Працює на Galaxy s8. Якби ви могли виправити гру, я поставив би 5 зірок, але поки ви не зробите це безглуздо, я поставив би нуль зірок, якби я міг
...це
Чутливість жахлива. Постріли далеко від лінії, яку ви малюєте, щоб стріляти. Молодці, що знищили вашу гру на Android, хлопці! У мене є Samsung S6 Edge.
це круто, ви хотіли б поставити йому 5 зірок, але він не встановиться
Раніше любив цю гру, нове оновлення її зіпсувало. Нова механіка гри зробила її занадто чутливою та майже неможливою. Я видалю цю програму, якщо ігрову механіку не повернуть до колишньої.
Дуже весело, але трава та м’яч не відображатимуть текстури на кількох Galaxy s3 / сумний дроїд
Це добре
Хороша гра