Post by phoradunlizab on Mar 5, 2022 11:27:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neobmedzené body ▞▞▞
▞▞▞ Merge Party 2022 version ▞▞▞
Najlepšia zlučovacia hra všetkých čias.
Hra nie je taká, ako ukazuje, Myslím si, že je šialené, že oklamete ľudí, aby si mysleli, že hra je jedným zo spôsobov a nie je vôbec
Ďakujem
Skvelá hra.
Veľmi dobrá aplikácia
Nie je potrebné nič prispôsobovať. Základná zlučovacia hra.
Vážne musíte opraviť toto gsme.. sú tu len tri strany a všetky som ich dokončil a hra skutočne zaostáva do tej miery, že ju už prestáva baviť hrať.. tak som ju jednoducho odinštaloval.
Je to dosť návykové, hoci nabitie niektorých položiek trvá až 5 hodín.
Je to pekná hra, ale myslel som si, že budem mať možnosť vybrať si dekorácie, nielen zlúčiť položky a prečítať príbeh. Prepáčte, ale odinštalovanie
Veľmi zaostáva..
Merge Party Bulmaca gvf
Netreba aktualizovať žiadne ďalšie večierky na zdobenie
Merge Party Jumboq rdk
Veľmi dobrá hra: Ale ja čakám a kedy prídu párty?
Milá hra a príbeh. Naozaj oneskorené však.
Doba nabíjania trvá príliš dlho. 2-6 hodín??? Naozaj??? aby sa všetko dobilo, môžete hrať len raz alebo dvakrát denne, takže je veľmi ľahké stratiť záujem. Také mince sú doslova zbytočné. Všade som hľadal, kde použiť mince...ale nič.
Čakacia doba na toto je taká zlá😬😬😬! 5 hodín je príliš veľa.
Láska Láska potrebuje viac večierkov
Úžasný
Bolo to hrozné, že som tú hru ani nemohol hrať
Milujem túto hru! Jednoducho jedna z najlepších nových hier merge 2! Trochu závadné, ale stále nové.
Prial by som si, aby hracia doska a text boli väčšie, pretože je to ťažké vidieť, ale je to jedinečný pohľad na kombinovanú hru a príbeh nie je príliš dlhý a zaujímavý, takže ho nechcem len tak preskakovať.
Prečo sa tak dlho čaká na opätovné naplnenie objektu? Čakacia doba 4 hodiny je veľmi dlhá.
Zlúčiť hru.
Skvelá hra 🎮
Je veľa dekorácií, ktoré veľmi milujem.
Potrebujete viac večierkov, prosím! Skvelá hra, veľa energie, jednoduché spojenie!
Viac lepších prekážok
Merge Party Jumboq rdk
miloval som túto hru
Hra je zábavná, ale začínam byť zmätený, už nemám čo robiť a mali by ste to urobiť tak, že za peniaze, ktoré vyzbierame, si môžeme kúpiť energetické boxy, napríklad 500 energie = 500 herných peňazí
Zábava
Skvelá hra, ale čaká na splnenie viacerých strán.
Je to v poriadku... ale položky, ktoré hľadáte, sa nikdy nenašli.
Merge Party Jumboq rdk
Naozaj zábavná, oddychová hra. Už sa neviem dočkať, kedy budú čoskoro ďalšie párty.
Generátor je hrozný. Kliknite 8 krát a odhláste sa, pretože generátor chladne. Lol zbohom
Kedy budú nové strany?
Zábavná hra
Stále čakám na nové strany, mám to za sebou
Skvelý čas plytvá úžasnou grafikou
Toto je zaujímavá hra, milujem ju 😁
Veľmi oddychová hra
Dobitie položiek trvá dlho. Nabitie plastovej krabice trvá 2 hodiny, kým stratíte záujem o hru....!
Sladké! Vďaka!
Nie je to pre mňa dobré
Bolo to skvelé, kým sa v ňom nevyčerpali žiadne úlohy. Neaktualizujú to.Žiadne nové questy, takže to bude nudné bez skutočnej odmeny za vaše úsilie.
Veľmi zmätený o tom, ako hrať hru ... žiadna zábava
Veľmi zábavné a obohacujúce
Scary Teacher 3D ব্যাজ djlf