Post by phoradunlizab on Mar 5, 2022 11:20:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS strateginis ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS strateginis IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daug žetonų ▞▞▞
▞▞▞ Art of War 3: RTS strateginis 2022 version ▞▞▞
Žaidimas man patiko ilgą laiką ir jis man patiko, bet dėl šių pakeitimų atnaujinimai tapo daug ilgesni ir brangesni, o dėl piršlybų kartais susiduriu su ppl, kurie aiškiai turi skirtingus įgūdžius ir atnaujinimus, tai niekada nėra artimas žaidimas. arba nuplaunu priešininką, arba mane nuplauna
Esu 7 pagrindinėje 1 klasėje, todėl žaidžiau kurį laiką. Dažniausiai vienas žaidėjas. Tai beveik tobulas žaidimas mobiliesiems. Puikiai žaidžia, puikiai valdo. Už atnaujinimus nebūtinai mokama (jei neprieštaraujate dėl lėto išteklių taupymo), vienintelis nusivylimas buvo tai, kad bandžiau įjungti susirėmimo režimą, kad išsiaiškinčiau, kad tai grynai žmonių kooperatyvas prieš sudėtingą A.I. Šiam žaidimui reikalingas standartinis vieno žaidėjo susirėmimo režimas, net ir be jokio atlygio, kad būtų galima praktikuoti strategijas
Gana smagu, bet užmokėjus žaisti, tai vargina
Manau, kad šiam žaidimui reikalingas F2P režimas, panašus į be padidinimo režimą, nes pagrindinė šio žaidimo problema yra tai, kad kai kurie nauji žaidėjai nėra tokie, kurie naudoja padidinimus. Kadangi vieneto ir pastato patobulinimai yra pagrindinis PvP režimo privalumas, manau, taip pat reikėtų pridėti režimą „no boost gae“ (Ps man nepatinka, kad jis neįspėja, kai žaidimas gauna uddate, nes atsiranda vėlavimo šuolis gali pasirodyti vieną kartą, kai buvau užpultas ir mano žaidime buvo pranešta, kad internetas sinchronizuojasi)
Po paskutinio atnaujinimo visiškai negalima žaisti. Šis žaidimas tapo vienu iš blogiausių p2w žaidimų. Nemėginkite, būsite sutramdyti turtingų bičiulių kiekviename mūšyje ir jūs negalėsite jų pasivyti, net jei žaisite 1000 metų
Labai geras žaidimas. „Command and Conquer“ tipo žaidimas. Tiesiog norėčiau, kad galėtumėte kovoti su daugiau karių. Taip pat norėčiau, kad tai būtų daugiau kariuomenės tipų (pvz., Tanya ir sraigtasparniai, kuriuos galėtumėte užpildyti kariuomene, ir transporto priemonės). Taip pat manau, kad geriau būtų rinkti išteklius su rūdos sunkvežimiais. Manau, kad trūksta daugiau strategijos. Tikiuosi, kad jie sukurs dar vieną, nes tai labai geras žaidimas. Apskritai skiriu 5 žvaigždutes. Tikrai mėgaukitės šiuo žaidimu.
Norėčiau, kad būtų sanbox režimas ir robotai, bosai, begalinis režimas, kelių žaidėjų žaidimas su bangomis, pavyzdžiui, 2 žaidėjai prieš tiek daug bangų, ir 2 žaidėjai istorijos režimu, plz, jei galite tai padaryti, ką sakiau, tai bus mano mėgstamiausias žaidimas, bet aš myliu šį žaidimą :
labai blogas serveris. Ši žaidimų sistema yra kvaila. Karas nėra teisingas, nes žemesnį lygį mato aukštesnis lygis. Smoetime labai žemesnis yra ataka. Sistema nesąžininga.
Ogogo
Labiausiai mokamas RTS žaidimas kada nors egzistavo. JAVA versijos man labai patiko seniai, jos padarė šį žaidimą vienodą – koncepcija, žaidimo eiga, žaidimo režimai viskas puiku, bet tai daugiau pinigais, o ne įgūdžiais pagrįstas laimėjimas. Iš esmės tas, kuris išleidžia daugiau, turi daugiau laimėti. F2P negali išgyventi šio žaidimo. Reikalas tas, kad tai ne tik p2w, bet ir nuolatinis pinigų reikalavimas norint laimėti kiekvieną žaidimą, tai tiesiog pinigų nutekėjimas. Gėda, kad jie taip sugadino šį vaikystės žaidimą
žaidimas yra gerai, bet aš čia noriu pasiūlyti kai kuriuos dalykus (konkrečiai PVP) (taip pat remdamasis raudonu įspėjimu, todėl manau, kad atsiprašau.) 1. Raudonas įspėjimas yra populiarus balansavimui (sąžiningas žaidimas) ar bet kuo. O PVP nesubalansuotas dalykas yra tas, kad konfederatai yra tiesiog geresni. Pavyzdžiui, konfederatų naudojami bunkeriai yra geresni gynybai iš arti, o daugumą kovų sudaro sausumos, arialiniai ir (arba) amfibiniai vienetai. Pasipriešinimas atsispiria atakoms naudojant snaiperio bokštą, kuris daro nedidelę žalą arialiniams, sausumos ir (arba) amfibiniams vienetams, ypač turint nesąžiningą ir erzinantį pranašumą, pavyzdžiui, padidinimus, patobulinimus ir įgūdžių taškus. 2. Įgūdžių taškai kaip visuma gali atskleisti žaidimo baigtį, čia konfederatoriai šiek tiek erzina, jei žmogus, kur visus savo įgūdžių taškus panaudotų statybos metu, jis tiesiog nuolat kurtų raketų daiktą ir priešlėktuvinius bokštus. visiškai uždarė visas puolimo galimybes, kurias daro pasipriešinimai. Ir iškart po nesąžiningos gynybos su kažkuo, pavyzdžiui, pastatų puolimu ir HP (žinau, ką rašiau anksčiau), jie tiesiog nuolat atakavo pasipriešinimą lėktuvais (žinau apie pavadinimus ir, tiesą sakant, man nerūpi tęsti) 3. Geriausias būdas išspręsti yra pašalinti įgūdžių taškus, padidinimus, atnaujinimo apribojimus (pavyzdžiui, jūs turite atnaujinti kareivines, kad mokytumėte kitą padalinį) atnaujinimus kaip visumą. 4. Dabar galite pasakyti: „Ką darysime su valiutos funkcija? gerai jim su dviem m. Na, uhhhhhh. Žaidimo priežastis yra iš jo gauti pramogų. Ir nesijaudinti, tai prieštarauja žaidimo tikslui. Tokie žaidimai kaip dark soul yra sunkūs, kad žmonės būtų laimingesni būdami kietu viršininku. Žaidėjai nebus patenkinti susidūrę su priešininku, kuris išnaudoja erzinančius žaidimo bruožus. Vienas iš pagrindinių pavyzdžių yra atnaujinimo laikas. Kai atnaujinu savo būstinę ir šiuo metu ji vis dar atnaujinama. Aš susiduriu su priešininkais, kurie jau turi patobulintus būstinės variantus, kurie atsigręžia į mane – AŠ, NĖRA ATNAUJINTA MANO ŠTABĖ (reikia priminti, kad žaidimas skirtas linksminti žaidėjus, o ne versti juos metų metus laukti, kol gausis pikselių, atstovaujančių būstinė“ į „atnaujinti“ ) (gerai, tai šiek tiek perdėta, bet supratai, tikiuosi ) Oho, tai skamba kaip vaizdo įrašo idėja......
Geriausias žaidimas „Play“ parduotuvėje, tačiau atnaujinimas turėtų būti reguliariai. Siūlysiu atnaujinti balso pokalbius AI BOT ir būdą, kaip bendrauti su priešu kituose, pavyzdžiui, PVP, ir dar vieną dalyką, pvz., Play with draugų ir gali lengvai pakviesti bet kokius draugus naudodami šią naujinimo programą, kuri greitai taps populiari.
Po dviejų dienų tinklo problema šiame žaidime 🤦
Ar galite pašalinti žvaigždučių reikalavimus tęsti kampaniją lengvuoju / įprastu režimu ir pridėti tai tik premijoms ir sunkiajam režimui
Art Of War 3:RTS משחק אסטרטגיה אסטרטגיה tyq
„AoW 3“ yra vienas geriausių RTS žaidimų, jo grafika yra aukščiausios klasės, tačiau žaidimas nėra sąžiningas, „Confederate“ yra daug stipresnis už pasipriešinimą. Žaidėjai, kurie dažnai laimi, yra tie, kurie perka paketus ir tt Be to, nėra pridedami nauji vienetai, todėl žaidimas galiausiai tampa nuobodus. Norėdami išsaugoti šį žaidimą, kūrėjai turėtų pridėti naujų vienetų į žaidimą ir padaryti jį sąžiningu.
paskutinis atnaujinimas yra 💩💩💩💩💩 Pašalinau šį žaidimą. 😠😠😠 Vienintelis dalykas, dėl kurio gailiuosi, tai sugaištas laikas jūsų žaidimui. Pagrindiniai jūsų komerciniai interesai yra. Jums visiškai neįdomi vartotojų nuomonė. Taigi būk gerai. Tu pats labai gailisi. Prarasite daug.
Viskas gerai. Yra daug geresnių strateginių žaidimų, šis laukia daug, o misijos užtrunka per ilgai, kad būtų galima praktiškai žaisti laisvalaikiu, be to, jie labai pasikartoja.
Žaidimas yra labai sudėtingas. Neapykantos skubėjimo žaidimai, kuriuos žmonės išbando anksti su daugybe karių. Žaidimas yra toks skubotas, kad negalite prarasti nė pusės minutės, visi žingsniai turi būti atliekami teisingai, reikia be pertraukos. Atnaujinimų yra begalė ir jūs mokate beprotiškus $$ už nedidelį atnaujinimą, o daugiau tai darote brangiau. Ir jo begalinis, jums prireiktų tūkstančių tikrų dolerių, kad atnaujintumėte visus... Yra kažkoks vado įgūdžių žemėlapis, kuris visiškai nejuda. Visų laimėjimų santykis bus 50 50, bet pažanga gerai.
laba diena, pone/mama, man patinka šis žaidimas, bet turiu problemą, nusipirkau atsarginį paketą, bet negaliu naudoti antros eilės, prašau, padėk man ją išspręsti
Pėstininkų mokymas, mašinų gamyklos lėta gamyba, Barack lėtai juda, cp ribotas vienai štabui. Išvada žaidžiant šį žaidimą yra ta, kad viskas, kas yra susijusi su gamyba, yra labai lėta, o priešo ataka buvo labai greita, kad būtų sunaikinta bazė. Žaidžiu šį žaidimą, nes jis man primena mano seną mėgstamą kompiuterinį žaidimą C&C. Tačiau C&C nėra tokia itin lėta gamyba. taip liūdna..
Aš atlieku misiją 100 % ir ji man suteikia 2 žvaigždutes, o ne 3. Nežinau, kas negerai. "Pirkite aukščiausios kokybės pakartojimus" tai juokinga. Kurti ir treniruotis trunka per ilgai. Laikas, laukiu, kol vienetai baigs treniruotis, o ne žais!!
Geras žaidimas, žaisdamas šį žaidimą senesniame amžiuje, kai man buvo 9 metai „art of war 2“, o vėliau nuo 2019 m. žaidžiau „Art of war 3“, maždaug metus praleidau ir dabar prisijungiu prie šio žaidimo, šis žaidimas yra toks geras. Perfect Rts žaidimas ir laiko žudikui tai patinka, tiesiog nuolat atnaujinkite ir pridėkite šiek tiek naujų funkcijų. Šis žaidimas yra legendinis žaidimas
Patarčau isikelti šitą žaidimą ir žaisti jis labai kietas
Sudėtingesnis, nei turėtų būti Praleiskite per daug laiko atnaujindami pastatą ir tai pašalins žaidimo malonumą.
Ne taip gerai, kaip anksčiau. 1) Laikas yra 60 minučių, o statybos / gamybos laikas yra daugiau. Taigi arba padidinkite žaidimo laiką, arba sumažinkite personažo / pastatymo kūrimo / gamybos laiką. Tokiu būdu mes galėjome mėgautis žaidimu 2) O procentų skaičiavimas yra padidintas visiškai atsižvelgiant į puolimą ir mažėja gynyba, o ne teisingai. Mano nuomone, procentas turėtų priklausyti nuo gautų priešo pastatų
Apollo Justice Ace Attorney Sarguzasht wvvl
Nuostabus žaidimas! Nuo vaikystės žaidžiau „Art of war 2“, o dabar tai! Tai tikrai epinis žaidimas.Norėčiau, kad iš kareivių išgirstume daugiau riksmų😄
Na, iki šiol šis žaidimas man buvo geriausias, man patinka jį žaisti. Strategijos, mąstymas puiku, tai kaip gyvas mūšis.. ahahha man tai 5 žvaigždutės
Art Of War 3:RTS PvP Strategia Strategia nbl
šis žaidimas yra nuostabus, bet jam reikia daugiau tankų ir lėktuvų bei daugiau bokšto gynybos
Mėgstu žaidimą, bet tikrai reikia naujų atnaujinimų. Konstravimo erdvė yra per maža, o pamoka vyksta labai lėtai. Jei žaidimas išsiplės, bus daugiau vienetų, pastatų ir geresnių gyventojų skaičiaus apribojimų, duosiu jam 5 žvaigždutes.
Jį, kaip ir daugumą žaidimų parduotuvės žaidimų, sugadina mikro sandoriai ir rimtos balanso problemos. Jei galvojate žaisti šį žaidimą, tikriausiai esate susipažinę su RTS ir šiam žaidimui trūksta būtinų tinkamo RTS komponentų, jis turi tik dvi frakcijos ir didžiulės pusiausvyros problemos ir nėra vieno žaidėjo Skirmish / sandbox, skirto neprisijungus ar treniruotis internete, jūs negalite surengti rungtynių ir tinkinti nustatymų, PvP ar panašiai, ir galėčiau tęsti, tiesiog gaila, tai gali būti padoru.
Žaidimas yra geras, grafika gera, pvp šiek tiek vėluoja, o palaikymo komanda iš tikrųjų reaguoja, o tai labai gražu, apskritai žaidimas yra 10/10
Turiu problemų su šiuo žaidimu...mano paskutinio žaidimo laimėjimo koeficientas 90%, o priešas tik 7% per paskutines 10 minučių..tik pasiruošti apsiginti, bet pabaigoje mano žaidimo ryšys nutrūko..išspręskite šią problemą. Aš neturiu šios problemos su kitais internetiniais žaidimais
Apskritai tai yra maloni žaidimų patirtis, bet neseniai susidūriau su įsilaužėliu (jis statė pastatus MANO bazėje be jokio jo statybų kiemo). Labai tikiuosi, kad kūrėjai imsis kokių nors kovos su įsilaužimu priemonių, kad užtikrintų sąžiningą žaidimą.
Žaidimas geras, bet turnyruose negali parodyti savo įgūdžių. Ir jūs rasite visus galingus žaidėjus. Pataisykite tai. Maža to, žaidimas tikrai geras, tik jūs turite prarasti kai kuriuos pinigus išleidusius pinigus
Tai visiškai mokamas žaidimas, skirtas laimėti. Jei galite mokėti už atnaujinimą, vadinasi, esate laimėtojas, kitaip žaidėjas be strategijos gali laimėti tik todėl, kad patobulino žaidimą sumokėdamas daug pinigų
Saunus
Daugiau nepavyko prisijungti, kas atsitiko
Didelis atlyginimas norint laimėti žaidimą – nauji atnaujinimai teikia pirmenybę tik tam, kad laimėtų žaidėjus, ir niekam nerekomenduočiau įsitraukti, nebent esate pasirengę išleisti tūkstančius dolerių.
Šiek tiek sumokėkite, kad laimėtumėte, visi žaidėjai galės pamatyti žemėlapį prieš mūšį. Tai labai svarbus dalykas RTS žaidimuose
Art of War 3: RTS रणनीति खेल रणनीति fxz
Šis žaidimas turi potencialo, tačiau reikia daug nuveikti, kad žaidimas būtų toks įdomus kaip C&Q. UI nėra draugiška, kariuomenės judėjimas neveikia, kai pasirenkate juos šaudyti į konkretų pastatą arba priešo kariuomenę, jie elgsis priešingai, negalės dekonstruoti pastato, kai turite mažai energijos ir keičiate pastato vietą, ribotas valdykite kampaniją, nes visiškai vadovaujatės mokymo programa ir kt. Deja, negaliu daug pasakyti, nes žaidimų parduotuvės apžvalga turi tam tikrą žodžių limitą.
Jei esate naujokas šiame žaidime, geriau išeikite dabar. Šis žaidimas yra apie pinigus, galų gale net manė, kad jie sakė, kad nemokamas žaidimas, o kūrėjai niekada neklausys vertingų klientų atsiliepimų. Ir svarbiausia yra tai, kad atnaujinimo išlaidos yra per brangios. Pasitikėk manimi . Vėliau dėl to gailėsitės. Išeik dabar!!! Good bye gear žaidimas.
Art Of War 3:RTS PvP Strategia Strategia lwk
Spėju, kad žaidžiau metus ar 2. Šis žaidimas yra super geras. Aš pasakysiu, kad AI mūšis turėtų būti pasiekiamas kas 15 minučių, taip pat turėtų vykti 1 prieš 1 AI mūšis. Kadangi pirmąjį sunku laimėti iš AI, o antrieji žaidėjai gali užsidirbti pinigų po tų rungtynių.
Žaidimas visai neblogas, bet bandžiau jį atnaujinti ir visada, nes negaliu išlaikyti 90%, tai yra klaida, kurią reikia pataisyti... jei pradėsiu iš naujo, galėsiu žaisti, bet įkėlus „Google Play“ paskyrą jis nebus įkeltas. gauti 2 sfarus