Post by phoradunlizab on Mar 5, 2022 11:05:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Art: color by number ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Art: color by number IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Art: color by number 2022 version ▞▞▞
Наистина хубаво упражнение за оцветяване. Използвах от бета версията, трябваше да деинсталирам и след това да инсталирам отново, тъй като продължаваше да замръзва и беше практически неизползваем. Загубени две години на стойност готови снимки и бонус книги, бомби. Изглежда, че работи добре след преинсталиране, въпреки че по принцип започвам от нулата. Актуализация: приложението все още замръзва, след което не отговаря, много се дразня, че целият ми предишен напредък беше загубен 🙁
Играя тази игра от години, бях добре с увеличаването на рекламите преди и след пъзелите, но по време на пъзела развали забавлението.
Crazy Car Stunts: Car Games Strateji Oyunları dms
Най-добрата игра някога!!!!
Най-яката игра на света.😍😍😃😃🦩
Не е най-добрият, но е доста забавен и релаксиращ. Бих го оценил с 5 звезди, но няма малка лупа. Може да звучи странно, но помага, когато можете да видите къде сте оцветили. Но страхотна игра момчета
Pixel Art: color by number Jumboq yvv
😐
Играта е супер и е много релаксираща.👏
Беше добре. Рекламите не бяха проблем преди, но сега трябва да имам месечен абонамент, за да изчезнат. Това не е правилно. 5 щата спаднаха до 2
Оцених го с 4 ЗВЕЗДИ, защото е някак неудобен и е наистина забавен, така че трябва да опитате безплатно. Също така има 3D pitcers, но е трудно да оцветите гърба им. Но смятам, че 100% трябва да получите тази игра. смятате, че трябва да получите това с лекота, така че натиснете бутона за изтегляне. Понякога пръстите ви се разреждат от оцветяване.
Отличен
Наслаждавам се на оцветяването, много е релаксиращо. не ми харесва, че има реклами по време на работа по снимката :/
omg продължавам да получавам реклами за това и ми писна!! Затова го изтеглих, защото казаха, че е така нареченото "забавно", НО НЕ, това кара устройството ми да замръзва. Не мога да преместя снимката, за да я оцветя, но мога да получа извън приложението като какво!Пътят ДО МНОГО РЕКЛАМИ и няма да плащам, за да изчезнат!!!!ПОПРАВЯ ТИ ИГРАТА Е ТОЛКОВА ЗОША, ЧЕ МЕ РАЗБЛЯВА, ЧЕ КРЕЩЯ ОТ ЯСВ!! И след това Свърших да крещя, боли ме гласът и главата ми, PLZ, оправете тази добра за нищо ИГРА
Моля, поправете, създайте свое собствено произведение на изкуството, преди не беше замъглено, преди беше ясно. Моля, поправете го, аз живеех тази игра
Наслаждавам се на тази игра, но замръзва твърде много, опитвам се да завърша същата картина от 2 седмици, отказвам се и деинсталирам играта
Не лоша
Принуждавате ме да гледам 6 реклами, прекъсвате ме няколко пъти, докато оцветявате 1 снимка, да, едва заслужавате 1 звезда. Ако можех да те оценя по-ниско, щях да го направя.
Закъснява всеки път, когато се опитам да увелича или намаля и в крайна сметка целият екран просто замръзва, така че ще трябва да рестартирам играта. Има и много реклами, което е наистина досадно. Страхотна игра, ако можете да понасяте реклами и забавяне, хаха
숫자 색칠하기 책 - 픽셀 아트 퍼즐 ckj
Имах игра като този цвят по номер, но това има реклами и не ми харесва, защото всеки път, когато завърша няколко числа и имам AD, затова изключвам интернета си и това е добре, това е и няма реклами, но тази игра имам нужда от малко интернет Розалин🙊🤳🤳🤳🤳🤳🙄🙄🙄🙄🤐🤐
Обичах да оцветявам снимките и разбирам някои реклами тук-там. Дълго време можехте да правите няколко снимки преди реклама, след това преди и след всяка снимка, сега това е реклама преди снимката, 2-4 по време на оцветяването и реклама след. Това е повече реклама, отколкото оцветяване. Какво стана
Много ми харесва тази игра, защото можете да изберете своя собствена картина, която да рисувате, вместо да се налага да правите определена картина.
Pixel Art: color by number თავსატეხი jjex
Хубаво
Има твърде много реклами и не мога да играя играта, моля, поправете играта, благодаря, наистина ми харесва, но много реклами, така че спрях да играя за една година
Става играта но не ми е интересна
Обичам тази игра толкова много, но рекламите, които се появяват по средата на оцветяването, намалиха удоволствието ми от играта Моля, поправете я
👍
Преди беше страхотно! Толкова ми писна от всички реклами! Трябва да гледам по една преди и след всяка снимка, а понякога дори ПО ВРЕМЕ. Играх от години и винаги беше релаксиращо, сега просто ме дразни. Деинсталиране.
Преди ми харесваше тази игра, но сега всичко, което прави, е да замръзва, когато играя..
数字で塗り絵: ピクセルアートでぬりえを楽しもう パズル cmf
5 звезди много е яка!!!!!!
Наистина харесвам играта, тя има добър нюанс на цветове и отлични снимки, но има някои досадни изскачащи реклами, така че ще я оценя с 4 звезди, но бих я оценил с 4,5.
Това прекрасно приложение се срива МНОГО на моя Moto e4. Отварям това приложение веднъж, за да му позволя да извлича нови снимки. Гледам една реклама, за да отворя най-новото заключено изображение, което искам да оцветя. Тогава трябва да се откажа насила. Това приложение може да се справи с безопасното възпроизвеждане само на ONE AD. Втора реклама? КАТАСТРОФА. Така че включвам самолетен режим на телефона си, отварям играта наново и VOILA, приложението работи перфектно! Без реклами за мен и без пари за разработчиците!Иска ми се да мога да играя артистите директно. Този ужасен проблем с катастрофата вероятно ги кара да гладуват.
Добра игра, но може и без реклами. Също така в книжките за оцветяване трябва да закупите някои от страниците за оцветяване, а в някои други трябва да закупите цялата книга. Бих искал да има повече безплатни и или всички да са безплатни